• Over Private Drivers

  Chauffeurs

  Zaakvoerder Jens Oosterlynck was vijf jaar lang privéchauffeur en persoonlijk assistent van een veeleisende, drukbezette ondernemer. Die ervaring bleek de perfecte voorbereiding voor de stap naar de dienstensector, waar werkethiek en de noden van de klant ook centraal staan. Oog voor detail en focus op kwaliteit vormden de basis voor Private Drivers. Met de goedkeuring en ruggensteun van zijn oud-werkgever, blies Jens in 2019 Private Drivers het leven in. Service, etiquette en kwaliteit blijven de fundamenten van onze chauffeurservice.

 • Om de kwaliteit te bewaken, wordt elke nieuwe chauffeur nauwkeurig gescreend. Absolute vereisten zijn een verzorgd voorkomen, attent gedrag, ordelijk te werk gaan, discretie en zeer defensief rijden. Wie de eerste selectie haalt, krijgt een persoonlijke opleiding van Jens. Na de training is een chauffeur van Private Drivers een expert in klantvriendelijkheid. Al onze chauffeurs gaan dan ook the extra mile voor u.

Private drivers

Voordelen
 • 01

  Oog voor etiquette

  Al onze privéchauffeurs krijgen een opleiding in high-end service en etiquette. Bij Private Drivers mag u dan ook méér verwachten.

 • 02

  Uw vertrouwde wagen

  Private Drivers vervoert u in uw eigen wagen. Zo haalt u maximaal plezier uit uw auto, ook wanneer u zelf niet rijdt.

 • 03

  Flexibel en efficiënt

  Door onze persoonlijke aanpak kunnen we snel schakelen wanneer nodig. Zo geraakt u altijd vlot en efficiënt op uw bestemming.

Download

Mobile App