Questions?

Faq
 • Hoe betaal ik?

  Op het einde van de maand (tenzij u anders verkiest) ontvangt u een elektronische factuur van uw rit(ten). U hoeft nooit te betalen in de wagen.

 • Is Private Drivers verzekerd?

  Wij mogen enkel met uw wagen rijden indien die omnium verzekerd is. Voor de rit ondertekent u een overeenkomst waarin u verklaart dat uw wagen omnium verzekerd is, dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden en dat de chauffeur toelating heeft om de wagen tijdens het wachten te verplaatsen indien noodzakelijk.

 • Ben ik zeker van een goede chauffeur?

  Onze chauffeurs zijn minimaal twee jaar in het bezit van een rijbewijs, krijgen een interne opleiding en worden twee keer getest op de openbare weg. Wij laten enkel defensieve, verantwoordelijke chauffeurs met uw wagen rijden. Om het persoonlijk contact met de klant te bewaren, zal de zaakvoerder ook zo veel mogelijk ritten voor zich nemen.

 • Kan ik nog annuleren?

  U kan tot 24 uur voor uw rit kosteloos annuleren via mail. Annuleert u binnen de 24 uur voor aanvang van de rit, dan wordt er een annulatievergoeding van 3 werkuren aangerekend.

 • Kan ik een chauffeur met wagen reserveren?

  Ja, Private Drivers huurt een wagen naar keuze. Daarbij gaan wij op zoek naar een betrouwbare, voordelige verhuurservice.

 • Kan ik last-minute boeken?

  Ja. Last-minute boeken is gezien onze snelle reactie meestal geen probleem. Wij zijn echter gebonden aan de beschikbaarheid van onze chauffeurs. Als u dus 100% zekerheid wil zijn van een chauffeur, boekt u best zo snel mogelijk op voorhand.

 • Kan Private Drivers mij ook naar het buitenland vervoeren?

  Ja. Wij rijden zowel binnen als buiten België en zijn ook beschikbaar voor meerdere dagen na elkaar, bijvoorbeeld voor een conferentie of een meerdaagse citytrip.

 • Hoe boek ik?

  U reserveert een rit via deze pagina.

  Indien u een nieuwe klant bent, is er eerst een kennismaking met de zaakvoerder. De zaakvoerder wijst u een chauffeur toe. De chauffeur verplaatst zich naar uw woning. Hij brengt u met uw eigen omnium verzekerde wagen naar uw bestemming. Daarna brengt de chauffeur u terug naar huis en neemt hij zijn eigen wagen/fiets/… weer mee.

 • Hoeveel kost het?

  We werken met twee formules. Een Private Driver kost € 19,95/u. Een Business Driver kost € 24,95/u. Tijdens zon- en feestdagen kosten beide formules € 29,95/u.

  Voor elke rit is er een minimumafname van 3 werkuren.

  Kijk hier voor meer info over onze formules.

 • Kan ik mijn chauffeur kiezen?

  Indien u al vertrouwd bent met een bepaalde chauffeur, schakelen wij hem of haar zoveel mogelijk in voor uw ritten. We zijn echter gebonden aan de beschikbaarheid van onze chauffeurs.

Download

Mobile App