• Let us drive you

  anywhere

  U hebt een druk sociaal en professioneel leven en wil uw tijd zo efficiënt mogelijk investeren. Tijd verspillen achter het stuur hoort daar niet bij. Daarom hebben wij Private Drivers in het leven geroepen: onze chauffeurs vervoeren u in uw eigen vertrouwde wagen zodat u de nodige uren overhoudt om u voor te bereiden op uw meeting of na te denken over uw business.

  Maar ook in uw vrije tijd staat Private Drivers voor u klaar. Onbezorgd genieten van de aangepaste wijnen op restaurant, een sportevenement bezoeken of gaan shoppen zonder parkeerstress? Uw wagen naar het buitenland laten vervoeren, terwijl u zelf het vliegtuig neemt? Private Drivers brengt u of uw wagen veilig ter plaatse.

  Ook garagebezoeken, een bandenwissel of de jaarlijkse keuring kunnen flink wat tijd in beslag nemen. Laat de chauffeurs van Private Drivers deze noodzakelijke ritten voor hun rekening nemen. Ook voor de verzorging van uw oldtimer kunt u bij ons terecht.

 • Private Drivers is een exclusieve chauffeurservice voor wie wat méér verwacht. Een voorafgaand gesprek met de zaakvoerder zorgt voor een specifieke aanpak van klant tot klant. Hierin worden alle praktisch-technische zaken in kaart gebracht, nog vóór er een eerste rit wordt ingepland. Van type wagens tot waar de chauffeur zich best parkeert, alles wordt zorgvuldig besproken. Zo kunnen wij een gepaste chauffeur met u matchen.

  Nadat u op uw bestemming bent, wacht uw chauffeur ter plaatse. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om uw wagen een tank- en poetsbeurt te geven. Indien u zich laat vervoeren naar uw kantoor, bieden wij ook altijd aan om u te ondersteunen met eenvoudige administratieve taken. Bent u tevreden over uw chauffeur? Dan doen we ons uiterste best om diezelfde chauffeur of een gelijkaardig profiel ter beschikking te stellen.

De ultieme ervaring

Voorwaarden
 • 01

  Eigen wagen

  De chauffeurs van Private Drivers vervoeren u in uw eigen vertrouwde wagen, met oog voor service en etiquette. En dat zowel tijdens de werkuren als in uw vrije tijd, in binnen- en in buitenland. Zo maakt u van verloren rijtijd productieve en aangename reistijd: een wereld van verschil.

 • 02

  Verzekering

  Om u een zorgeloze rit te garanderen, vervoeren wij u enkel in omnium verzekerde wagens. U laat ook op voorhand weten of de chauffeur de wagen mag verplaatsen tijdens het wachten, bijvoorbeeld voor een bandenwissel of tankbeurt. Private Drivers staat garant voor goede afspraken.

 • 03

  Reserveren

  Een chauffeur reserveren doet u via onderstaande link. Bent u een nieuwe klant? Dan maakt u eerst kennis met de zaakvoerder. Aan de hand van een gesprek brengt hij uw wensen, het type wagen en alle praktische zaken in kaart. Daarna krijgt u de gepaste privéchauffeur toegewezen.

 • Privéchauffeur worden?

  Vacature

  Wil je werken als privéchauffeur voor bedrijfsleiders? Private Drivers zoekt flexibele zelfstandigen in bijberoep en studenten.

Download

Mobile App